Ideoita

Hyvät ihmiset ja arvoisat kanssakulkijat. Aiempi päivitykseni toi mukanaan useamman yhteydenoton, mikä yllätti minut positiivisesti. Kiitos. Tämä innostaa kirjoittamaan lisää. Lähtökohtaisesti olen skeptinen sen suhteen, että tässä informaatiovyöryssä, tarvittaisiin lisää kenenkään julkaisuja. No mutta, tämä nettisivujuttu tuntuu itselleni hyvältä ja jos joku näitä haluaa lukea, niin mielelläni tänne kirjoittelen. Nyt tuli mieleen yksi asia.

Ympärillä on monenmoista taitoa ja lahjakkuutta. Kuten viime kerralla kirjoitin, olen siinä mielessä tosi onnellisessa tilanteessa, etten tiedä, mitä seuraavaksi teen. Ainoa konkreettinen asia on Savonlinnaan sovittu keikka elokuun puolivälille. Muuten kaikki on auki.

Jos siis tulee mieleen jokin yhteistyö- tai keikkaidea tai mikä vaan, niin olepa yhteydessä. Idean ei tarvitse olla loppuun asti pureskeltu, vaan kuten sanottua, mikä vaan.

Eipäs muuta tällä erää. Muistakaapa juoda vettä!

img_2493

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s