Kahden vuoden hiljaiselon jälkeen

Valoraitoja-julkaisu oli aikamoinen ponnistus. Siinä tuli laitettua kaikki tiskiin. Levyn julkaisun jälkeen olikin pitkän sulattelun aika. Päätin pitää taukoa keikkailusta ja somettamisesta ja kaikesta tästä musiikkiin liittyvästä oheistouhuamisesta. Musiikista en osaa pitää taukoa, joten siltä osin ei ollut mitään radikaalia muutosta ilmassa. Sometuksen mielekkyyttä epäilen vahvasti edelleen, joten voipi olla, että jatkossa operoin ainoastaan täältä nettisivulta käsin. Ehkä en. Katsotaan.

Valoraitoja oli kyllä verraton kokemus ja oppi, mutta se myös palautti miettimään, mikä tässä on olennaista. On ollut mukava vetäytyä rämpyttämään kitaraa ja tekemään lauluja miettimättä liikoja. Lauluja ja monenmoisia demoja onkin syntynyt jonkin verran ja niitä mielelläni teen taas jossain vaiheessa albumiksi asti. Se olisi hauskaa. Aikataulusta ja tavasta en tiedä mitään ja hyvä niin.

Tarkoitus on myös katkaista keikkatauko Savonlinnassa elokuussa. Soitamme lauluntekijä Mikko Juvosen kanssa molemmat Kulttuurikellarin ravintolassa keskiviikkona 18.8. Olisi tarkoitus kokeilla silloin muutamia uusia biisejä, joten tulkaapa kuulolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s