Kuulumisia sulavien hankien keskeltä

Siltä se näyttää, että tänäkin vuonna tulee kevät. Onpas hienoa ja lohdullista. Valo ja lämpö tuntuu erityisen hyvältä tällaisen pitkän ja kylymän talven jälkeen. Tänään tuli jopa syötyä ulkona jäätelöä! Meidän pihalla on vielä kaksimetriset lumikasat, mutta tätä menoa vappuna on jo vähemmän.

Mesenaattikampanja sujui äärimmäisen hyvin (summa oli lopulta 1962 e)! Tämä tarkoittaa sitä, että voidaan totta tosiaan kääriä hihat ja alkaa valmistella levyä. Rahaa kertyi sen verran hyvin, että pystyin pyytämään mukaan levyn tuottajaksi huikean Oona Kaparin. Päädyin pyytämään Oonaa mukaan siitä syystä, että olen kovasti tykästynyt Viitasen Piian musaan ja sitä on ollut Oona tuottamassa. Todella mukavaa päästä tekemään yhteistyötä! Jees, tästä tulee hienoa!!

Tällä hetkellä keikkakalenteri näyttää tyhjältä, mikä on oikein tervetullutta, jotta on aikaa ja voimia keskittyä levyn tekemiseen ja biisien hiomiseen. Harjoittelemme toki myös Oudon Toiveen kanssa kesän äänityssessioita varten. Mistä tulikin mieleen, etten ole virallisesti kertonut, että bändin nimi on Outo Toive. Näin on! Meillä oli nimikilpailu Sointulan keikalla maaliskuussa ja siellä ihmiset saivat kirjoittaa nimiehdotuksia paperille. Paras nimi palkittiin ja siksi bändi nimettiin. Jatkossa kun soitamme koko poppoolla tottelemme nimeä Matti Sakari ja Outo Toive.

Mesenaatti-kampanjan aikana oli hauskaa, että moni otti yhteyttä ja oli tavalla tai toisella aktiivinen. Se oli oikein mukavaa. Jos edelleen tulee ideoita, ajatuksia, mitä ikinä, niin ottakaa yhteyttä mattisakarivirallinen@gmail.com. Se oli kivaa, jatketaan samaan malliin.

Ps. Täältä löytyy niiden ihmisten ja yritysten nimet, jotka halusivat vastikkeeksi nimensä nettisivuille ja levyn kansilehtiin: https://mattisakari.com/mesenaatit/.

Kuva Heikki Herranen @ Bar Kaiku, Nilsiä

DSC_7058

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s