Rahoituskampanja!

Mainitsin aiemmin sivulauseessa rahoituskampanjasta. Näin se on, että tarvitsen apuanne, jotta saan rahoitettua ensi vuonna ilmestyvän pitkäsoiton. Perisuomalaisesti ajattelin alkuun, että pitäisihän sitä itse kerätä kaikki rahat kasaan. Vähän verta, hikeä ja kyyneleitä -mentaliteettia, tiedättehän.

Kun hauduttelin aihetta, niin tajusin, että hittolainen, yhteisörahoitus olisi ällistyttävä mahdollisuus. Levyn tekemisestä voisi tehdä yhteisöllisemmän jutun. Kaikki halukkaat voisivat antaa oman panoksensa levyn tekemiseksi. Panoksen ei tatvitse välttämättä olla taloudellinen, myös tiedon jakaminen ja muu tuki on äärimmäisen tärkeää.

Yhteisörahoitus on siitä hienoa, että se saattaa mahdollistaa asioita, joita yksin ei pysty saavuttamaan. Kun aloitin valmistella uutta levyä, päätin tehdä asioita vähän eri tavalla kuin tein aiemman levyn kanssa. Yksi asia oli se, että halusin seuraavalle levylle tuottajan. Nyt olen löytänyt levylle erinomaisen tuottajan, joten kyse on vain enää siitä, miten tämä kaikki mahdollistetaan.

Järjestän joukkorahoituskampanjan Mesenaatti.me:n kautta ja kampanja alkaa sunnuntaina 21.1.2018. Nyt kaipaan teiltä ideoita, minkälaisia vastikkeita kaipaisitte, jotta haluaisitte rahoittaa levyn tekemistä. Se on selvää, että t-paitoja ja levyjä saa, lisäksi keikkoja voi tilata ja studioon päästä kahville, mutta mitä muuta? Mikä kiinnostaa? Matti Sakari -tiskirätti? Ei ole huonoja ideoita. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s