Uusia kokeiluja

On pitkään ollut sellainen fiilinki päällä, että ois hienoa saada soittaa hivenen isommassa kokoonpanossa. Sekin on ollut selvää, että tulevan levyn biisit toimisivat paremmin vähän jykevämmällä kokoonpanolla. Se on ollut eräänlainen haavekin.

Kun päätin syksyn pimeinä tunteina aloittaa uuden levyn tekemisen, niin ensimmäinen askel, oli kysyä muutamia tyyppejä mun ja Nikon kaveriks. Molemmat näistä huimista ja hurjan musikaalista tyypeistä halusivat mukaan, joten jatkossa meitä näyttää olevan neljä. Mä oon otettu. Odotan innolla tulevia kuukausia, kun päästään soittelee kimpassa.

Jotta säilytetään riittävä salamyhkäisyys, ei mennä yksityiskohtiin. Ei nimiä, ei naamoja, ei kengännumeroita, ei mitään. Alustavasti suunnitelma on tämä: toinen soittaa rumpuja ja toinen bassoa. Meillä on ekat treenit marraskuun puolivälissä, joten jos kaikki menee putkeen, niin sitten annetaan jotakin lisätietoja. Ehkä joku kuva.

Ennen kuin päästään – joskus ensi vuoden aikana – studioon, niin olisi tarve kerätä hitosti rahaa kasaan. Ei mennä siihenkään nyt, mutta tiedoksi jo tässä vaiheessa, että jonkinlaista joukkorahoitusta on tarve käyttää, jotta saadaan tuleva lätty ulos.

Olkaa iisisti.

20170903_154017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s