Kohti syksyä

Soitin perjantaina soolona Joen yössä. Oli hiton kylmä ja olisi pitänyt olla kynsikkäät taikka jotkin soiton mahdollistavat rukkaset. Se oli omalta osin kesän lopetus ja mennään hiljalleen kohti pimeämpiä aikoja. Otan syksyn vastaan ilolla, tykkään pimeämmistä ajoista.

Jokunen on kysellyt uuden materiaalin perään. Sitä syntyy, muuta en tällä hetkellä tiedä. Yritän tehdä hyviä kappaleita ja saada niitä esityskuntoon. Jokusen kappaleen olenkin jo esittänyt kesän keikoilla.

Syksylle ei ole sovittu keikkoja, mutta toki minut saa tilata soittamaan. Mielelläni tulen esiintymään, yksin tai Nikon kanssa. Syksyllä valmistelemme Rautakouran kanssa uutta EP:tä, mikä innostaa varmasti. Mikäli kaikki merkit pitävät kutinsa, niin hyvää matskua tulee Rautakouralta. Kannattaa seurata.

Näillä mennään. Iloa syksyyn ihmiset! Ja kiitos kaikille, jotka kannustavat ja ovat muuten mukana! Syksylle oivallinen musasuositus:
Marika Hackmanin We slept at last.

IMG-20170825-WA0003
Kuva Leena Parviainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s