Päiväkirjamerkintä

Levyn julkaisusta on kulunut reilut puoli vuotta. Sen jälkeen olen ollut vaitonainen näillä nettisivulla. Miksi ihmeessä? Levynjulkaisun jälkeen oli kohtuullisen paljon keikkoja ja kun keikat olivat takana, pidin kaikesta vähän aikaa taukoa. Kun päivät ovat alkaneet pidentyä ja keväinen valo tulvahtelee työhuoneeni seinille, on hyvä aika jatkaa etiäpäin. Nikokin on ollut mukana puuhissa, mikä on oikein mukavaa.

Mitä tulee näihin sivuihin, niin tavoitteenani on olla täällä aiempaa aktiivisempi ja jättää somehäkkyrät vähän vähemmälle. Täällä on somea helpompi kirjoittaa enemmän. Hauskaa, jos joku päätyy lukemaan ja jopa kommentoimaan. Katsotaan, miten tässä käy. Pidetään toisillemme peukkuja.

Tauon aikana olen tehnyt joitain uusia biisejä, mutta pääosin olen keskittynyt kaikkeen muuhun. Sen tiedän, että julkaisen ihan varmasti uutta musaa jossain vaiheessa. Muoto ja ajankohta vielä epäselvät. Nyt tuntuu hyvältä olla suunnittelematta ja seurata keväisiä pilviä.

Useampikin on kysynyt, mitä jäi käteen ekan levyn julkaisusta. Tärkein asia on se, että tiedän paremmin, mitä haluan tehdä. Se on vähän niin kuin hiihdossa, yritän keskittyä omaan lykkimiseen ja antaa muiden lykkiä omilla laduillaan. Tämä ei tietenkään tarkoita ylhäiseen yksinäisyyteen käpertymistä, sillä tietenkin tarvitsemme kaikkea ympärillämme. Haluan vaan keskittyä niihin asioihin, joista tykkään ja jotka koen itse tärkeiksi.

Pulpin Jarvis Cocker sanoi taannoin Hesarin haastattelussa jotenkin niin, ettei halua tuottaa maailmaan sellaista musiikkia, joka on jo tehty. Siinä on mielestäni Jarviksella lähtenyt lapasesta. Jos oikein itsekriittiseksi alkaa, niin aika harvapa voisi väittää tekevänsä täysin ainutlaatuista kamaa. Ainutlaatuiseen lopputulokseen valtaosa lauluntekijöistä varmasti pyrkii, mutta tosiasiassa tehtävä lienee miltei mahdoton.

Otsikon mukaisesti kirjoittelin päiväkirjahenkistä pohdintaa. Saa kommentoida. Kuunnelkaa hyvää musaa ja suositelkaa sitä minulle, kiitos. Tätä kirjoittaessa kuuntelen taas kerran Mikko Joensuun II-levyä. Voin suositella sitä teille, hienoa kamaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s