Ensimmäinen musavideo 15.4.2016

Kun aloitin tehdä omaa levyä, en uskaltanut edes kuvitella, että saisin vielä tehdä videonkin. Kuluvan vuoden ekalla Matti Sakarin keikalla kuitenkin tarjoutui mahdollisuus musavideon tekemiseen. Alla kuva videosta, jonka on ohjannut, kuvannut ja leikannut Suvi Laaninen. Suurin kiitos videosta kuuluu Suville! Biisi on nimeltään Metsä ja se julkaistaan perjantaina 15.4.2016. Biisi on samalla ensimmäinen lohkaisu elokuussa julkaistavalta Kiskot -albumilta.

Olen aiemmin ollut muutamissa musavideoissa mukana, mutta tällä kertaa olin ainoa kuvattava, joten tilanne oli outo. Ennakkoasetelmista huolimatta kuvauspäivä oli tosi jees, sillä kameran toisella puolella oli erityisen mukavaa porukkaa ja siksi kuvaaminen  varsin luontevaa. Nyt jäämme odottelemaan tätä ensimmäistä julkaisua.

Näyttökuva 2016-04-02 kello 11.03.47.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s