Tilannekatsaus

Päätin perustaa oman nettisivun, koska mielestäni tällaiset perinteiset kotisivut ovat sympaattisia. En ole aiemmin tehnyt sivuja, joten tämä oli hyvä haaste. Tässä nämä ovat. Tuunailen näitä aina tarpeen mukaan. Jos on jotakin toiveita sivujen suhteen, niin saa lähettää vapaasti palautetta: mattisakarisivu@gmail.com.

Levyn julkaiseminen vie oman aikansa ja nyt näyttää siltä, että levynjulkkari lykkääntynee toukokuulta. Pahoittelut tästä! Ensimmäinen biisi julkaistaan huhtikuussa. Sen jälkeisistä ajoista on vielä epäselvyyttä, mutta ilmoitan heti kun asiat etenevät.

Lisäksi yksi uusi keikka: lauantai 7.5. Mahdollisuuksien tori, Joensuu.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s