Esimakua tulevasta

Syystalvella 2015 Matti Sakari alkoi soittaa yhdessä Niko Pentikäisen kanssa. Soitto sujui ja kehitys oli nopeaa ja Niko otti biisit haltuun. Esimakua duon yhteissoitosta saa muutamien treenien jälkeen kuvatusta live-trailerista. Pätkästä on aistittavissa jännitystä ja harjoituksen makua, mutta pääasia eli musa kertoo tarvittavan. Traileri sisältää pätkän biiseistä Kalastajankatu 3, Metsä ja Amerikka, jotka ovat tulevan levyn biisimateriaalia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s